Gyász: életét vesztette a VK két topmenedzsere

Sherp terepjárókÉletét vesztette az “orosz Facebooknak” is nevezett VK orosz közösségi szolgáltató két topmenedzsere egy, a Nyenyec Autonóm Körzetben elszenvedett balesetben – közölte a vállalat.

A vakációzó Vlagyimir Gabrieljant, a VK (korábban: VKontaktye) első vezérigazgató-helyettesét és Szergej Merzljakov beszerzési igazgatót szállító terepjáró felborult a Bugrjanyica folyón történt átkelés közben, a Fehér-tenger partvonalánál. A járművet a sodrás a tenger felé sodorta. Két megmenekült társuk a Rosszija 24 hírtelevízió szerint a folyó mentén mintegy 25 kilométer gyalogolva, egy rénszarvaspásztor-faluban talált segítséget. Alekszandr Gofstejn mentő a 360 tévécsatornának nyilatkozva úgy vélekedett, hogy a szerencsétlenül járt menedzserek által bérelt Sherp típusú jármű, noha kétéltű, a magas súlypontja miatt a gyors sodrásban felborulhat és nem alkalmas a meredek partokon közlekedésre. A folyón átkelést két terepjáróval kísérelték meg. A balesetet Gabrieljan felesége, Aljona túlélte. Az ügyben az orosz Nyomozó Bizottság vizsgálatot indított.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megújult a Huawei térképszolgáltatása

vas jún 12 , 2022
Májusban megújult a Huawei saját szolgáltatási rendszerét, a HMS-t használó telefonok navigációs- és térképszolgáltatása, a Petal Térkép is: elérhetővé vált az AR navigáció, az offline mód és az időjárás megjelenítése is. Jelentős előrelépést tett a Huawei navigációs- és térképszolgáltatása, a Petal Térkép is, amely már több mint 160 országot és […]
Petal térkép

Friss, ropogós