Google szolgáltatások nélkül is kelendőek a Huawei okostelefonok

HuaweiTöbb mint hétszázmillióan használnak már globálisan olyan okostelefont, amely a Huawei saját ökoszisztémájára, a Huawei Mobile Services-re (HMS) épül. A járványhelyzet végével Magyarországon is felpörgött a HMS-es készülékek értékesítése, az elmúlt hónapokban eladott Huawei-készülékek mintegy negyede már ilyen volt. Gyors ütemben bővül a Huawei saját alkalmazásáruháza, az AppGallery is, amelybe globálisan már 1,6 millió fejlesztő regisztrált és készít új appokat, az alkalmazások száma pedig meghaladta a 81 ezret. Az utóbbi napokban olyan közkedvelt magyar appok kerültek az áruházba, mint a TakarékBank, a Rossmann, a Praktiker vagy a KonzolVilág saját applikációja. Az egy hónapja debütált Petal Search is népszerű a magyar felhasználók körében. Több mint hetvenezer keresést indítottak a felületen.

A Petal Search egy olyan, a készülék kezdőképernyőjébe telepített kereső, amellyel gombnyomásra megkereshető és letölthető számtalan app, köztük azok is, amelyek még nem érhetők el közvetlenül a vállalat saját app boltjában. A keresett szót beírva a felhasználó előtt megjelenik az app neve, valamint az, hogy honnan szerezheti be, vagy frissítheti az adott alkalmazást. Hamarosan 33 országban indul el a Huawei GameCenter alkalmazás, amit azzal a céllal hoztak létre, hogy összehozza a mobil játékközösséget. A GameCentert letöltők egy helyen találják az összes mobiltelefonról elérhető játékot, miközben első kézből értesülhetnek az újdonságokról és érhetik el a legnépszerűbb játékokat. A felhasználók egyedi kedvezményekre jogosultak és a játék során plusz előnyökben is részesülnek, például nagyobb értékű ajándékcsomagot kapnak, mint mások.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nagyon megnőttek az iskolakezdés költségei

csü aug 13 , 2020
Az idén gyermekenként átlagosan 33 ezer 560 forintot terveznek elkölteni a szülők az iskolakezdésre, míg tavaly ez az összeg átlagosan 15 ezer és 25 ezer forint között mozgott — derült ki egy friss felmérésből. A közlemény szerint a válaszadók 13 százaléka tízezer forint alatti összegből oldja meg a kötelező iskolaszer […]
iskola

Friss, ropogós