Google-függők a magyarok

googleA Google reprezentatív felmérése szerint Magyarországon használják a régióban a legnagyobb arányban a cég bizonyos alkalmazásait, szolgáltatásait az okostelefonjukon, táblagépeiken, számítógépeiken. Magyarországon szinte minden negyedik internetező első dolga ébredés után, hogy felmenjen a netre és minden harmadik nyilatkozott úgy, hogy nem tudja elképzelni az életét internet nélkül – derült ki a felmérésből. Az internetezők 98 százaléka otthonról is használja a világhálót, 32 százalékuk még tévénézés közben is.

A Google Térképet használók kétharmada az alkalmazás segítségével talál magának uticélt, vagy szállást, ez a régió országaiban a legmagasabb arány, míg a keresőoldal fordítóját 38 százalék használja nyaralása során, 30 százalék pedig még nyaraláskor sem csatlakozik le az internetről. Minden harmadik magyar Google Térkép használó az utcakép-nézegető szolgáltatás, a Street View segítségével tesz kirándulásokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Magyarország az Interszputnyikban

sze máj 28 , 2014
Az Interszputnyik Nemzetközi Űrtávközlési Rendszer és Szervezet Budapesten tartotta soros ülését, amelynek nyitóeseménye annak a csatlakozási szerződésnek az aláírása volt, amelyet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke írt alá, így Magyarország teljes jogú tagjává vált az Interszputnyiknak. Az NMHH közleménye szerint a megállapodás ratifikálása és a csatlakozási szerződés egyrészt […]
Orion-űrhajó

Friss, ropogós