Google Cloud Print az OKI multifunkciós készülékekben

felhoxMobilnyomtatási szolgáltatásainak bővítéseként az OKI egyes színes A4-es multifunkciós készülékeiben elérhetővé tette a Google Cloud Print technológiát. A Google felhőalapú nyomtatási technológiájának köszönhetően az OKI Google Cloud Print támogatással rendelkező készülékek bármilyen dokumentumot kinyomtathatnak távolról, akár mobileszközről is. A japán gyártó portfóliójában elsőként az MC300 és MC500 sorozat tagjai rendelkeznek ezzel a funkcióval, a jövőben pedig tovább bővül a kompatibilis készülékek köre. Előny, hogy a nyomtatóhoz való csatlakozás nem igényli külön meghajtó telepítését, mindössze egy olyan alkalmazásra van szükség, amely együttműködik a Google Cloud Print szolgáltatással. Amennyiben egy weboldalt szeretnénk nyomtatásban látni, még ez sem szükséges, hiszen a Chrome böngészőből a Ctrl+P billentyűkombinációval azonnal nyomtathatunk.

Google Cloud Print támogatással rendelkező készüléktípusok az EMEA régióban: MC332dn, MC342dn, MC342dnw, MC352dn, MC362dn, MC562dnw.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Rém egyszerűen törik fel a weboldalakat

sze febr 26 , 2014
A vírusokat készítő bűnözői csoportok sokszor a legegyszerűbb módszereket használják fel a magyarországi weboldalak megfertőzésére és a kártevők terjesztésére, például ellopják az adminisztrátor jelszavát. Ennek ellenére a fertőzés oka a legtöbb esetben nem az, hogy a hackerek törik fel az oldalt – esetleg a nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer sérülékenységeit kihasználva. […]
hacker