Google Ads – a hirdetések jackpotja

funnelflow.huEgy vállalkozás életében a kezdetektől fogva törődni kell a hirdetésekkel. Marketing nélkül észrevenni és megismerni sem fogják az emberek az általad nyújtott termékeket és szolgáltatásokat.

Sokféle felületen van lehetőség a reklámozásra, akár közösségi média platformokon, szórólapokkal, plakátokkal, molinóval stb. A legátfogóbb lefedettség azonban a Google által érhető el, hiszen az mindenhol jelen van.

A sikeres marketing nemcsak a hirdetéseket foglalja magába, hanem az értékesítési folyamatot és az ügyfelekkel való kapcsolattartást is. Rengeteg apróságra kell odafigyelni, és egyetlen észre nem vett tényező elegendő ahhoz, hogy a vállalkozás ne a leghatékonyabban működjön.

A FunnelFlow szoftvere segít elképzelhetetlen módon növekedésnek indítani a bevételt. A mesterséges intelligenciát is alkalmazó programmal az értékesítési folyamat, a különböző elemzések nem fognak többé fejfájást okozni. Válassz okos marketingrendszert a gördülékeny, idő- és költséghatékony működésért!

A Google Ads működése

A Google szinte többet tud rólunk, mint mi saját magunkról. A keresési előzményeket, kattintásokat és minden mozzanatunkat kielemezve egy valós képet alkot a személyünkről. Érdeklődési köreinkről, vásárlási szokásainkról, személyiségünkről, anyagi helyzetünkről, életkorunkról pillanatok alatt pontos információkat szerez.

Ezekkel a rólunk szerzett adatokkal személyre szabott hirdetéseket jelenít meg. A Google jelen van szinte mindenhol az interneten, ezért reklámjaival nagyon sok helyen találkozhatunk. A vállalkozásoknak érdemes Google Ads hirdetéseket indítani a lead generálás érdekében. Az érdeklődők legtöbbször nem direkt kereséssel találnak rá a problémájukra megoldást nyújtó termékekre vagy szolgáltatásokra. A napi hírolvasás, böngészés közben bukkannak ugyanis rá sok vállalkozásra.

Egy vállalkozás nem indítható be hirdetés nélkül

Egy vállalkozás alapításakor általában a marketingköltségek szokták elvinni a befektetett összeg legnagyobb részét. Hirdetések nélkül nem indulhat el az értékesítési folyamat. Első lépésként a potenciális ügyfelek figyelmét fel kell hívni, észre kell velük vetetni a vállalkozást.

Érdeklődőket csak akkor tudunk generálni, ha hirdetéseken keresztül megismerik a kínált termékeket és szolgáltatásokat. Ezek után még meg kell győzni őket, hogy vásárlásba bocsátkozzanak, de ha például minőséget nyújtunk, jó véleményekkel rendelkezünk, akkor ezzel nem lehet probléma.

Az eladás művészete

A marketingen múlik a siker. Rengeteg aprónak tűnő tényezőre és információra oda kell figyelni, hogy a lehető legtöbbet hozhassuk ki a vállalkozásból. Egy jó értékesítési folyamat alappillérei a figyelemfelhívó hirdetések.

A marketingautomatizációs szoftver segít a hibákat elkerülni, és rekordméretű bevételeket generálhatunk. A FunnelFlow az ActiveCampaign szerződött magyarországi partnereként elhozza a jövő marketingjét hazai vállalkozások számára is.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Richter támogatja a természettudományok oktatását

sze jún 26 , 2024
A Richter Gedeon Nyrt. Centenáriumi Alapítványa százmillió forint támogatást nyújt közoktatási intézmények részére a természettudományok oktatásához szükséges eszközállomány és technikai feltételek fejlesztésére. A gyógyszeripari vállalat közleménye szerint az alapítvány 2023 decemberében először tette közzé felhívását a 100 millió forintos keretösszegre, amelyre a célintézmények maximum 10 millió forint értékben nyújthattak be […]
Richter Gedeon

És még ez is...