Gondoltad volna? A CVC Fund részesedést szerez az Aleph Holdingban

dollárAz Aleph Holding, a világ legnagyobb digitális médiaszereplőinek globális partnere közölte: együttműködésre lép a világ vezető magántőke-társaságával, a CVC Capital Partners-szel. Ezzel a partnerséggel a CVC Capital Partners kisebbségi, 470 millió dolláros részesedést szerez az Aleph Holdingban. A tranzakcióval a holding értéke eléri a kétmilliárd dollárt. Az Aleph Holding a világ több mint kilencven országában van jelen, köztük a magyarországi leányvállalatával, a HTTPOOL Hungary Kft.-vel. A holding -legalábbis a közleménye szerint- közel kétmilliárd embert ér el a digitális hirdetésekkel a vezető médiaplatformokon többek között a Twitteren, a Facebookon, a LinkedInen, a Snapchaton, a Twitch-en és a Tiktokon. A közlemény szerint az Alpeh jelentős növekedést ért el 2020-ban, és jó úton halad, hogy egymilliárd dolláros nyereséggel zárja a 2021-es évet.

Az 1981-ben alapított CVC a magántőke és hitel terén világelső nemzetközi befektetési alap, 114,8 milliárd dollár kezelt eszközzel, 162,7 milliárd dollár lekötött pénzeszközzel. A CVC 24 helyi irodából álló globális hálózattal rendelkezik, ebből 16 Európában és Amerikában, nyolc pedig az ázsiai-csendes-óceáni térségben. A CVC többségében az alkalmazottak tulajdonában van, és ügyvezető partnerei vezetik. A CVC magántőke-platformja 86,6 milliárd dollárnyi eszközt kezel.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szellemi műhelyt nyitott a keményítő- és izocukorgyártó

sze júl 21 , 2021
ShareTweetPinShareStratégiai együttműködésre lépett a Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft. és az SAP Hungary Rendszerek, Alkalmazások és Termékek az Adatfeldolgozásban Informatikai Kft. A kukoricafeldolgozó vállalat SAP Labor néven szellemi műhelyt nyitott a székhelyén, a szabadegyházi üzemben, további SAP-alapú projektek tervezéséhez. A most átadott SAP Laborban zajlik majd minden, az […]
kukorica

És még ez is...