Gold Certified LS Retail partner lett az XAPT

aranyxAz XAPT Csoport Gold Certified minősítésű LS Retail partneri címet kapott. A partneri viszony kialakításának köszönhetően az XAPT a jövőben kiemelten tud a kiskereskedelmi szektorra fókuszálni, legalábbis regionális szinten. A Microsoft Dynamics alapú kiskereskedelmi megoldást forgalmazó LS Retail idei partnerkonferenciáján számos termékújdonságot mutattak be és ismertették a következő időszak várható fejlesztéseit.

Az XAPT Csoport regionális piaci ismeretekkel és terméktámogatással rendelkezik, így a lokális és regionális kiskereskedelmi hálózatoknak egyaránt tud megoldást kínálni. Az LS Retail partneri minősítésünk a megbízhatóság és a folyamatos fejlődésünk záloga – állítja Ambrus Zsolt, az XAPT regionális ügyvezető igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Jogsértő videókat szűrő módszert mutat be a Vimeo

pén jún 6 , 2014
A “Copyright Match” névre hallgató módszer automatikusan távolítja el a szerzői jogokat megsértő tartalmakat. Érdekes lépés ez a videómegosztótól, mert korábban nem akartak olyan tartalomszűrő megoldásokat használni, amelyeket a konkurencia már évekkel korábban bevezetett. A Vimeo szűrőrendszere megvizsgálja a hangfelvétel egy részét és ellenőrzi, hogy az megtalálható-e egy jogdíjas alkotásban […]

És még ez is...