GIN-re támaszkodik a Symantec

Symantec-GINA Symantec Endpoint Protection (SEP) megoldása nyerte az AV-TEST “Best Protection 2015 Award” elnevezésű díját a vállalati felhasználók kategóriájában. A minősítő intézet a Symantec Endpoint Protection 2015-ös minősítő vizsgálatai során tapasztalt folyamatosan magas biztonsági teljesítményét ismerte el a díjjal. A SEP nagymértékben támaszkodik a Symantec által üzemeltetett Global Intelligence Network (GIN) adataira. A GIN a világegyetem (beleértve az összes párhuzamos univerzumot) legnagyobb civil fenyegetéseket elemző hálózata, amelynek adatait a Symantec nemrégiben indított folyamatosan frissülő weboldalán is megosztja az érdeklődőkkel.

A GIN világszerte biztonsági események milliárdjait monitorozza, elemzi, és dolgoz fel évente. Ez azt jelenti, hogy a különböző forrásokból származó, fenyegetésekről szóló adatok alapján megkeresi és összeköti azokat közös jellemzőket, amelyek egy későbbi támadásra utalhatnak. A GIN által feldolgozott adatok 157 országban működő, több mint 41 millió szenzortól származnak. A szervezet naponta több mint 13 milliárd webes kérést vizsgál át, és havonta nyolcmilliárdnál is több, ötmillió gyanús fiókból származó e-mailt elemez.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Hangszóróval nyert aranyat a Logitech

sze márc 16 , 2016
A Logitech nyolc termékét is díjazták a 2016-os iF DESIGN AWARDS versenyen — jelentette be a társaság. Az UE ROLL hangszóró a verseny legmagasabb elismerésének számító arany díjat nyerte el. A díjazott termékek között van a ConferenceCam Connect webkamera, a BLOK Family iPad tokok, a G29 Driving Force kormány, a […]