Gigantikus siker a MinDig Veled! fotópályázat

Ratonyi-KrisztaNagy sikerrel zárult az Antenna Hungária MinDig Veled! fotópályázata. A felhívás keretében olyan kreatív megoldásokat várt a vállalat, amelyek rendhagyó módon örökítik meg, hogy napjainkban, okoseszközeinknek köszönhetően valóban kötetlenül, bárhol és bármikor tévézhetünk. A legjobb harminc fotóból álló kiállítás 2015. december 7 – 14. között az Akvárium Klub Aqua Bistrójában tekinthető meg.

A pályázatra érkezett fotókat Kálló Péter, többszörösen díjazott fotográfus, Rátonyi Kriszta, televíziós műsorvezető és Tóth András, az Antenna Hungária kommunikációs igazgatója bírálta el. A díjátadásra a kiállítás megnyitóval egybekötött eredményhirdetésen került sor hétfőn, a budapesti Akvárium Klub Aqua Bistrójában. A fotók a helyszínen még egy hétig megtekinthetőek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megérkezett a leggyorsabb HyperX pendrive

ked dec 8 , 2015
A HyperX bemutatta a DRAM és SSD-meghajtókat is magába foglaló Savage termékcsalád legújabb tagját, a HyperX Savage pendrive-ot, amely a DataTraveler HyperX 3.0 utódja. A HyperX Savage USB rendkívül gyors fájlátvitelre képes, teljesítménye akár a 350 MB/s olvasási és 250 MB/s írási sebességet is elérheti. Az elsőgenerációs USB 3.1 (USB […]
HyperX pendrive