George-dzsal erősít az Erste Bank

1

Jelasity Radován Erste BankHétfőtől új digitális megoldás váltja az Erste Banknál a jelenlegi netbankot és mobilbankot – jelentette be Jelasity Radován, az Erste Bank elnök-vezérigazgatója. A háromszázezer mobilbanki ügyfelüknek hétfőn automatikusan frissül az alkalmazása, a hétszázezer netbanki felhasználónál az átállás fokozatos lesz. Nyár közepétől minden felületen a bank George elnevezésű, digitális megoldása lesz elérhető. A George a bank teljes szolgáltatáspalettáját lefedi a számlanyitástól a befektetési szolgáltatásig – jelentette ki a bankvezér. Mint elmondta, a bankcsoporton belül Magyarországon van a legtöbb digitális ügyfél, az ügyfeleik hatvan százaléka, ez az év végére az új platformmal hetvenöt százalékra bővülhet terveik szerint. A digitális platform indulásával párhuzamosan a bank bevezeti a George csomagdíjas számlát és kártyát, amelyet online, videós azonosítás segítségével lehet igényelni. A számla okos árazású, díja automatikusan igazodik a számlaforgalomhoz.

One thought on “George-dzsal erősít az Erste Bank

  1. NEM George vagyok – írtam a banknak..
    (csak több tízéve ügyfelük )
    az állatorvosi ló gyógyult beteg a febr. 08-09 -i netbanki állapothoz. Márs eljutottak addig, hogy ” néha ” megjelenik egy elnéztést oldal !
    Már többszöri (egy-két éves újításuk után) RENDSZERES probléma van a netes felülettel !!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Bosch csoport: 4,4 százalékos visszaesés

vas febr 7 , 2021
A Bosch csoport a 2020-as üzleti évben a koronavírus-válság hatásai és a gépjárműgyártás visszaesése ellenére is pozitív eredményt ért el, a vállalatcsoport még a várakozásoknál is jobban teljesített — áll a társaság közleményében. Ehhez képest a Bosch csoport teljes árbevétele 2020-ban 71,6 milliárd euró volt: az árfolyamhatások kiigazításával ez az […]
Bosch