Gázmaszkban is szelfizhettek a Szigeten

gazalarcIdén először szolgáltatásokkal, tanácsadásokkal és szórakoztató attrakciókkal várta az érdeklődőket Budapest Főváros Kormányhivatala a Sziget Fesztiválon. A hivatal emellett a korábbi évekhez hasonlóan fogyasztóvédelmi, munkavédelmi és népegészségügyi hatóságként is részt vett a fesztivál előkészítésében, illetve ellenőrzéseket is végzett a Sziget ideje alatt. Budapest Főváros Kormányhivatala a Sziget Fesztivál minden napján várta az érdeklődőket a „Sziget Járási Hivatalban”.

A hivatal munkatársai többek között információkat adtak az elektronikus ügyintézésről, és interaktív egészségfejlesztési tanácsadást is nyújtottak, amelynek keretében kézmosás-teszt segítségével ismertették a helyes kézmosás módját, de szó volt a nyár veszélyeiről – napvédelem és folyadékpótlás hiánya, kullancsok által okozott betegségek –, tájékoztattak a szexuálisan terjedő betegségek elleni védekezési lehetőségekről, de bemutatták a káros szenvedélyek hatásait is.

Népszerű volt a budapesti Védelmi Bizottság bemutatója, ahol a legfontosabb védelmi feladatok megismerése mellett a látogatók kipróbálhatták a védelmi eszközöket és öltözeteket, mint például a gázmaszkot, amelyekben fotót is készíthettek magukról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Még mindig hullámvölgyben a számítógép-eladások Németotszágban

ked aug 23 , 2016
Csökkent az év első felében a szórakoztató elektronikai cikkek forgalma Németországban – derül ki az ágazati teljesítményt követő hétfőn publikált CEMIX indexből. Az első fél évben 2,3 százalékkal 12,173 milliárd euróra csökkent az elektronikai cikkek kiskereskedelmi forgalma Németországban a 2015 első fél évi 12,465 milliárd euróról. A forgalomcsökkenés mértéke mérséklődött, […]