Gartner Magic Quadrant 2019: a legjobbak sarkában liheg az ESET

A Gartner elemzői immár két egymást követő évben is az ESET vállalatát nevezték meg az egyetlen kihívó (Challenger) cégként (a Magic Quadrant for Endpoint Platforms című) éves jelentésükben. A ranglista negyedik helyezéshez a piaci állapotok teljes megértése, a nagyvállalati stratégiák (marketing, eladási, termék, iparági, földrajzi) professzionális kidolgozása és alkalmazása, a megfelelő vállalati modell valamint a folyamatos innovációs törekvések voltak szükségesek. A végpontvédelem vezetői a Microsoft, a CrowdStrike, a Symantec, a Sophos és a Trend Micro.

A Gartner Magic Quadrant elemzésében alkalmazott értékelési paraméterek és a hozzájuk tartozó kritériumok: a végrehajtási képesség, a termékek és szolgáltatások, általános működési képesség, kereskedelmi tevékenység és árazás, piaci reagáló-képesség, marketing tevékenység végrehajtása, ügyfelek (felhasználók) tapasztalatai és az üzletmenet összessége, Ezen túl vizsgálták a technológiai víziót: azaz a piac megértését, a marketing-, eladási-, termék-, iparági- és földrajzi stratégiák, a vállalati modell, és az innovációs képességet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az ALDI International IT Services Kft. (ALDI IT) beruház Pécsett.

csü szept 5 , 2019
Az Aldi cégcsoport szolgáltató központjainak működtetését végző társaság háromszázmillió forint kormányzati támogatás felhasználásával 1,3 milliárd forintos beruházás nyomán Pécsen hozza létre Biatorbágy után a második magyarországi szolgáltatóközpontját, amellyel hetven új munkahelyet teremt. A vállalat Magyarországról támogatja többek közt az Aldi Dél vállalatcsoport új informatikai rendszerének üzemeltetését, biztosítja immár több mint […]
Aldi