Garancia, üzemidő, kijelzőméret: erre figyelj mobiltelefon vásárlásakor I.

garanciaA Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) tíz pontban foglalta össze, mire érdemes figyelni az időseknek szánt mobiltelefon kiválasztásakor.

1. Garancia: érdemes a készüléket Magyarországról, a szolgáltatók egyikétől vásárolni, hogy biztosan kompatibilis legyen a hazai technológiákkal, és szükség esetén érvényesíteni lehessen a garanciát.

2. Üzemidő: az újgenerációs mobilok fejlett, maximális kapacitású akkumulátorral rendelkeznek. A régebbi vagy használt készülékekről ez nem minden esetben mondható el.

3. Kijelzőméret: az újabb eszközöknek jellemzően nagyobb kijelzőjük van, így jobban látható́ rajtuk a tartalom, ráadásul olyan kisegítő̋ lehetőségekkel is rendelkeznek, mint például a nagyobb betűméret.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A röghözkötést és a hibakezelést is ellenőrizni fogja az NMHH

csü dec 24 , 2020
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) közölte hogy, a hírközlési szolgáltatóknak csak készülékvásárláskor, az előfizetők kérése alapján lehet kétéves határozott idejű előfizetői szerződést kötniük, egyéb esetekben a határozott idő maximum egy év lehet. Az NMHH 2020 után jövőre is ellenőrizni fogja ennek betartását mind a szolgáltatók általános szerződési feltételeiben, […]
NMHH