Gamer álom: itt a világ első 144 Hz-es, 21:9 UltraWide monitora

monitorAz LG Electronics (LG) bemutatta új, 34 hüvelykes UltraWide monitorát, amely az első 144 Hz-es 21:9 képarányú készülék a világon.

Az LG az idei IFA szakkiállításon mutatta be IPS technológiával készült legújabb ívelt monitorát, amely mostantól Magyarországon is kapható. A 34UC79G a világ első 144 Hz-es 21:9-es képarányú UltraWide gamer monitora, amelynek fő erőssége a Motion Blur Reduction technológiának köszönhetően akár egy milliszekundumosra is csökkenthető válaszidő. A monitor folyamatos, szakadásmentes játékélményt ad, az IPS panelek pedig pontos, torzításmentes, élethű színeket közvetítenek, csaknem 180 fokos betekintési szögből.

A 34UC79G-s modellen a dinamikus akciószinkronnak (DAS) köszönhetően a legmozgalmasabb játékban sem késnek a képek és tökéletesen zavartalan az élmény. Mindezt az AMD FreeSync megoldás teszi teljessé, amely a szakadásmentes, dinamikus képfolyamért felel. A monitor fekete szín stabilizátora a legmélyebb fekete tónusokról is jól látható, tiszta képet ad, így a klasszikus First-Person-Shooting játékok sötét zugokban megbújó karakterei sem maradnak észrevétlenek, a 21:9-es képaránynak köszönhetően pedig olyan területek is láthatóvá válnak, melyek a 16:9-es képarányú monitorokon nem. A monitor november közepétől kapható a hazai üzletekben, ajánlott fogyasztói ára: bruttó 189 ezer forint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nyilvános illemhelyről loptt mobilt - keresik

vas nov 13 , 2016
A rendőrség keresi azt a képünkön lévő férfit, aki mobiltelefont lopott egy újbudai aluljáróban. A tolvaj 2016. július 28-án 14 óra körül bement a Budapest XI., Móricz Zsigmond körtéri aluljáró nyilvános illemhelyére, ahol ellopta egy ott dolgozó nő mobiltelefonját. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken […]
tolvaj