Galaxy Note7: kapcsold ki, és vidd vissza oda, ahol vásároltad


A hónap elején megelőző intézkedésként a Samsung leállította a Galaxy Note7 eladását és létrehozta a Note7 készülékcsere programot. (A program oka, hogy a néhány készülék akkumulátora töltés közben kigyulladt, vagy felrobbant. A -szerk- megj.) Habár csak kisszámú esetről érkezett bejelentés felhasználóik biztonsága érdekében a lehető legjobb segítséget próbálnak nyújtani a vásárlóinknak. A társaság most közzé tette azokat a lépéseket, amelyeket annak érdekében tettek, hogy csökkentsék a felhasználóik biztonságát fenyegető kockázatot és minimalizálják az okozott kellemetlenséget.

„Számunkra a felhasználóink biztonsága az elsődleges – ezért minden Note7 tulajdonost arra kérünk, hogy kapcsolja ki készülékét és a lehető leghamarabb vigye vissza a vásárlás helyére. Jelenleg azon dolgozunk, hogy a szeptember 19-én, hétfőn induló Galaxy Note7 készülékcsere programban az új telefonok rendelkezésre álljanak. Hálásan köszönjük felhasználóinknak azt a folyamatos megértést és türelmet, amit az ügyben tanúsítottak, és egyben arra biztatnék mindenkit, hogy ha bármilyen kérdése vagy aggálya merül fel, forduljon hozzánk bizalommal a 06-80-7267864 számon, vagy a legfrissebb információkért látogasson el a weboldalunkra” — nyilatkozta Jean-Daniel Ayme, a Samsung Electronics mobil divíziójának ügyvezető alelnöke.

  1. Az Európában már üzembe helyezett Note7 készülékekre üzenetet küldtünk, amelyben arra kértük felhasználóinkat, hogy kapcsolják ki a mobiltelefonjukat és a lehető leghamarabb vigyék vissza készüléküket oda, ahol megvásárolták.
  2. Folyamatos kapcsolatban állunk a Note7 tulajdonosokkal, hogy teljes körűen tájékoztathassuk őket a legfrissebb fejleményekről: az összes európai Samsung.com weboldalunkon közzétettünk egy egyértelmű útmutatót, direkt e-mail üzeneteket küldtünk a felhasználóknak és frissítettük a releváns közösségi média felületeinket.
  3. Szállítóinkkal és viszonteladó partnereinkkel együtt keményen dolgozunk azon, hogy felhasználóink szeptember 19-től, hétfőtől a már meglévő készüléküket új Galaxy Note7-re cserélhessék.
  4. Európa-szerte kapcsolatba léptünk és együttműködünk a releváns szabályozó hatóságokkal és szervezetekkel annak érdekében, hogy a részvényeseinket informálhassuk a legfrissebb terveinkről és üzeneteinkről.
  5. Éjjel-nappal együtt dolgozunk a beszállítóinkkal, hogy biztosítsuk a legmagasabb minőségű gyártási folyamatot, és garantálhassuk a minőségbiztosítási elvek betartását. Az alapos vizsgálatoknak köszönhetően biztosak vagyunk abban, hogy a hamarosan Európába érkező cserekészülékekben az akkumulátor hibáját teljes egészében kiküszöböltük.
  6. Minden Note7 készülék csomagolását fekete négyzettel címkézünk fel, amely egyértelműen jelöli majd, hogy a készülék már az új gyártásból származik. Ez egyfajta biztosítékot jelent majd a felhasználóinknak, hogy a lehető legújabb technológiát kapják kézhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megújult a bankvírus, így már alázza az Android 6 operációs rendszert is

hét szept 19 , 2016
A Kaspersky Lab szakértői a Gugi “bankvírus” olyan módosított változatát fedezték fel, amely meg tudja kerülni az új Android 6 biztonsági rendszerét. A módosított trójai arra kényszeríti a felhasználókat, hogy engedélyezzék valódi applikációk felülírását, sms üzenetek küldését és megtekintését valamint telefonhívások indítását. Pszichológiai manipuláció útján terjed és a kiberbűnözők egyre gyakrabban […]
Android

Friss, ropogós