Galaxy Note7 affér: a Samsung elnézést kér a felhasználóktól

galaxisA Samsung Electronics megerősítette, hogy régió-szerte jelenleg is együtt dolgozik viszonteladóival egy olyan csereprogram kialakításán, amely lehetővé teszi a Galaxy Note7 tulajdonosoknak, hogy Galaxy S7 vagy S7 edge készülékre cseréljék Note7 okostelefonjukat.

A programban részt vevő vásárlók az árkülönbözetet visszakapják vagy másik alternatívaként a vételár teljes összegét visszakérhetik, illetve további kompenzációra is számíthatnak. A csereprogram részletei a Samsung weboldalán olvashatók, illetve az érintett felhasználókkal a gyártó közvetlenül is felveszi a kapcsolatot.

Magyarországon minden Galaxy Note7 tulajdonos több opciók közül választhat. Galaxy Note7 készülékét Galaxy S7, Galaxy S7 edge vagy bármilyen másik Samsung Galaxy telefonra cserélheti úgy, hogy az árkülönbözetet a Samsung visszatéríti. A vásárlás helyén visszakérheti a készülék teljes vételárát. Amennyiben Galaxy Note7 készülékét Galaxy S7 vagy Galaxy S7 edge okostelefonra váltja a vásárlás helyén, a készülékcsere során felmerülő árkülönbözet visszatérítésén túl az okozott kellemetlenségek kompenzálásaként a Samsung extra kedvezményekben részesíti. Ennek részleteiről a vásárlás helyén kaphat bővebb tájékoztatást. Galaxy Note7 készülékéhez egyéb, kizárólag ezzel a modellel kompatibilis Samsung gyári kiegészítő (telefontokot, védőfóliát) vételárát a vásárlás helyén ugyancsak visszatérítik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Tudománykommunikációs verseny indul egyetemistáknak

hét okt 17 , 2016
Természettudományi, műszaki, informatikai és matematika szakos egyetemista hallgatók számára SCI-indikátor címmel indítja el első országos tudománykommunikációs versenyét A Nők a Tudományban Egyesület. A pályázóknak mindössze egyperces, saját készítésű videóban kell bemutatniuk egy tudományos ötletet vagy kutatást. A döntősök mesterkurzuson vehetnek részt és saját mentorral fejleszthetik kommunikációs és előadói képességeiket. A […]

Friss, ropogós