Galaxy Note7: a Samsung kárpótlásra bíztat

samsung-note7-robbanA Samsung együttműködik a releváns szabályozó szervezetekkel, hogy felderíthessék a legutóbb jelentett, Galaxy Note7 készülékeket érintő tűz- és baleseteket. Mivel a Samsung közleménye szerint a felhasználók biztonsága elsődleges számukra, a gyártó arra kéri a szállítóit és partnereit, hogy a vizsgálat lezárultáig állítsák le a Galaxy Note7 készülékek cseréjét és értékesítését. A helyzet megoldásához szükséges lépéseket a megfelelő hatóságokkal együttműködve teszi meg a dél-Koreai gyártó. Mind a korábbi, mind pedig a csere Galaxy Note7 készülékkel rendelkező ügyfeleiket arra kérik, hogy kapcsolják ki, ne használják készüléküket és éljenek a kárpótlás lehetőségével.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Négymilliárd forinttal erősít Magyarországon az SAP

szo okt 15 , 2016
Az SAP négymilliárd forintos beruházást jelentett be. A befektetésnek köszönhetően közel kétszázötven új munkahely létesült, illetve jön majd létre a magas hozzáadott értéket jelentő, hazai informatikai szektorban. A beruházás része egy új irodaépület felépítése a budapesti Graphisoft parkban. Az SAP korábban hárommilliárd forintból építette fel a globális felhőinformatikai támogató központját, […]
2016.10.14. Ablonczy Balázs az SAP Hungary KFt vezérigazgatója és Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter jelképesen átadták az SAP új szerkezetkész épületét a budapesti Graphisoft park területén.

Friss, ropogós