Galaxy J3: olcsó okosmobilokat kínál a Telenor

SamsungA Telenor most nagyon jó áron kínálja a 2016-os Samsung Galaxy J3-at. A gyártó legújabb középkategóriás készülékét a kategóriában kiemelkedőnek számító kompakt dizájn jellemzi. A J3 annak ellenére csak 7,9 milliméter vastag, hogy a belsejében egy hosszú üzemidőt nyújtó 2600 milliamperórás akkumulátor található. Különleges a telefon Super AMOLED kijelzője is, ennek ugyanis extra vékony a kerete, majdnem teljesen a váz széléig érnek a pixelek. Az Android 5.1 Lollipop rendszer zökkenésmentes működése érdekében a J3-asba a négymagos processzor mellé az átlagosnál nagyobb, másfél gigabájtos memória kerül. A készülék 16 gigabájtos háttértárát pedig opcionális microSD-kártyával további 128 gigabájttal bővítheti a tulajdonos. A kamera használatát megkönnyíti, hogy nem csak a telefon menüjéből, hanem a Home-gomb kétszeri megnyomásával is aktiválható.

A frissen vásárolt Galaxy J3-asra való átköltözést a Samsung Smart Switch alkalmazása is segíti, amellyel iPhone-ról a képeket, zenéket, videókat és hasonló tartalmakat lehet könnyen átmásolni, régi androidos készülékről ezen felül a beállítások és alkalmazások is egyszerűen átmozgathatók. A telefonon alapból megtalálható a Smart Manager nevű alkalmazás is, ami nem csak a rendszer működéséről szolgáltat információkat, de alkalmas kártevők és az akkumulátort merítő alkalmazások érzékelésére is, valamint törölni lehet vele a felesleges fájlokat is a háttértárról. A Galaxy J3-ast a Samsung energiatakarékos üzemmóddal is ellátta, amely aktiválása után lekapcsol minden olyan funkciót, ami nem kritikus fontosságú, így a készülék minimális töltöttségnél is hosszabb ideig marad működőképes.

A Samsung Galaxy J3 (2016) okostelefon MyTariff L tarifával (13 990 forint/hó) és két év hűséggel 0 forintért is elvihető, ezen felül viszont MyTariff XS csomaggal (3190 forint/hó) is csak 49 990 forintot kell fizetni érte új előfizetés vásárlása esetén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Van remény: gimnazisták mutatnak példát a társadalmi felelősségvállalásból

pén ápr 22 , 2016
A példamutató akciót kezdeményezett a Városmajori Gimnázium 28 ballagó tanulója és a Gödöllői Református Líceum 49 diákja. Csak el kell elolvasni a felhívásukat, nincs ehhez mit hozzátenni. „Április 29-én elballagunk, búcsút veszünk a középiskolánktól. Sokan közületek eljönnek majd, mások távolból szorítanak értünk. Talán valami apró gesztussal, virággal is készültök a […]

Friss, ropogós