Fura világ lesz 30 év múlva VII.

ibm-pcA Kaspersky Lab szakértői a messzi jövőbe tekintenek, és elképzelik, merre fejlődik majd az információtechnológia, hogyan változtatja meg az életünket 2045-ben, 30 év múlva.

Nem lesz többé számítógép
Bár a pc volt az, amely elindította el az egész it-forradalmat, 2045-re feltehetőleg csak múzeumokban fogjuk viszontlátni. Hogy pontosabbak legyünk, nem egyetlen eszközre lesz szükségünk az adatok feldolgozásához – mert gyakorlatilag ezt csinálja a számítógép. Szélesebb felhasználási körű okos eszközök állnak majd a rendelkezésünkre, és ezek a kütyük fokozatosan átveszik majd a mai személyi számítógép szerepét. Például a pénzügyi elemzéseket egy olyan szerver végzi majd, amelyet egy, az elektronikus dokumentumokkal foglalkozó szervezet irányít, nem pedig egy könyvelő a személyi számítógépen — áll szó szerint az it-biztonsági társaság közleményében. (Nem kicsit szégyellem magam, de nem értem. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Mercedes istálló az Epsonnal erősít

hét febr 2 , 2015
Az Epson bejelentette, hogy hosszú távú megállapodást köt a 2014-es FIA Formula 1-es világbajnok Mercedes Amg Petronas Formula 1-es csapattal. Az Epson Mercedes istálló hivatalos partnere lesz és szakmai támogatást biztosít a csapat számára a tintatartályos nyomtatók, szkennerek, 3LCD projektorok, valamint az olyan hordozható technológiák, mint például az okosszemüvegek vagy […]