Fura világ lesz 30 év múlva II.

A Kaspersky Lab szakértői a messzi jövőbe tekintenek, és elképzelik, merre fejlődik majd az információtechnológia, hogyan változtatja meg az életünket 2045-ben, 30 év múlva.

Robotok mindenhol
Valószínűsíthető, hogy hamarosan a világ lakosságának éppúgy tagja lesz több milliárd ember és több milliárd robot is, utóbbiak végzik majd a nehéz rutinmunkák nagy részét. Az emberek azon dolgoznak majd, hogy a robotok szoftvereit fejlesszék, és az it-iparág a robotoknak szánt programokat fejlesztő cégeknek ad majd otthont, mint ahogy most a felhasználók számára letölthető és telepíthető alkalmazások fejlesztésével foglalkozik.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Zalaegerszegen is tájékozottak lesznek az utasok

ked jan 27 , 2015
A helyi járatú autóbuszok közlekedését nyomon követő és valós időben bemutató utastájékoztató rendszert építenek ki Zalaegerszegen, ahol tíz helyszínen 34 autóbusz adatait mutatják az újonnan felállítandó jelzőtáblák. A mintegy 190 millió forint értékű beruházás csütörtöki aláírásakor Balaicz Zoltán polgármester elmondta: Zalaegerszeg és Győr önkormányzata, valamint a Vasi Volán még 2013-ban […]