Fura: a Samsung UHD TV-k elnyerték a Digital Europe UHD-tanúsítványát

monitorA Samsung 2016-os Ultra High Definition (UHD) televízióinak valamennyi típusa elnyerte a Digital Europe (DE), az európai IT és fogyasztói elektronikai vállalatokat képviselő testület  UHD TV tanúsítványát. A dél-koreai gyártó televíziói az SUHD TV termékcsaládtól a Series 6 UHD televíziókig mind megfeleltek a DE által az UHD TV tanúsítvány megszerzésének feltételeként felállított szigorú szabványoknak, így viselhetik az európai UHD TV emblémát, valamint a Consumer Technology Association (CTA) címkét.

A DE meghatározása szerint a képfelbontás legkisebb eleme a pixel, amely ugyanazt a fényerőskálát képes megjeleníteni, mint a teljes kijelző. A vízszintes és függőleges pixelszámnak a teljes vörös, zöld és kék hármas részképpont-blokkot tartalmaznia kell, nem számítva a további, nem-RGB részképpontokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A legütősebb HR-es projekteket keresik

csü szept 1 , 2016
A legjobb hr-es projekteket keresi az SAP SE egy új versenyen, a HR Transformation Challenge-en. A megmérettetésen bármilyen szervezet és magánszemély részt vehet, amely olyan innovatív hr-es gyakorlatot valósított meg, amely jelentős hatást gyakorolt egy szervezet üzleti teljesítményére. A legjobb magyar hr-es projektek rögtön regionális szinten mérkőznek meg a többi, kelet-közép-európai […]

Friss, ropogós