Frekvenciatender: Rékasi szerint minden forintnak jelentősége van

Rékasi TiborA Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság csütörtökön megtartotta a 900 Megahertzes (MHz) és az 1800 MHz-es frekvenciasávok használati jogosultságainak aukcióját.

A Magyar Telekom közölte: a 900 MHz-es tartományban 2-szer 8 MHz, az 1800 MHz-es sávban pedig 2-szer 20 MHz blokkot szerzett, ezekért 44,28 milliárd forintot fizet. Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója szintén azt emelte ki, hogy a járványhelyzet alatt stabil távközlési hálózataikkal ügyfeleik milliói dolgoztak, tanultak és kommunikáltak biztonságosan. Hozzátette: ezzel együtt megbizonyosodhattak arról, hogy minden, a hálózatba fektetett forintnak jelentősége van a szolgáltatás minősége szempontjából. Az árverésen olyan frekvenciajogosultságokat sikerült szerezniük, amelyekkel ügyfeleik a jövőben is a megszokott magas színvonalon vehetik igénybe mobilszolgáltatásaikat, és használhatják innovatív megoldásaikat. Reményét fejezte ki, hogy ezzel a befektetéssel nemcsak ügyfeleik életminőségének javításához járulnak hozzá, hanem Magyarország gazdasági versenyképességéhez is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Hamis alkalmazások: így jutnak be a kártevők az eszközeinkbe VII.

szo jan 30 , 2021
Annak érdekében, hogy segítsék a fenyegetések elleni küzdelmet, az ESET kiberbiztonsági szakértői bemutatnak néhányat a leggyakoribb módszerekből és taktikákból, amelyekkel ráveszik a mit sem sejtő netezőket az adataik biztonságát veszélyeztető kártevők letöltésére. Az ESET szakértői a hamis mobilalkalmazásokkal kapcsolatban is óvatosságra intenek. Ezek az alkalmazások igyekeznek hitelesnek tűnni, és megpróbálják […]
kém

És még ez is...