Frekvenciapályázat — Van kérdés? Nincs Kérdés!

frekvenciaA Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) konzultációt tartott, amelyen ismertette a 800, 900, 1800, 2600 MHz-es és 26 GHz-es frekvenciasávok műszaki jellemzőit, a szabad frekvenciablokkok jövőbeli spektrumhasználatát és a használat körülményeit, továbbá a pályázat eljárásrendjét, formáját és alapvető szabályait.

A pályázati dokumentáció tervezetével kapcsolatban kérdés az NMHH-hoz írásban nem érkezett és a konzultáción nem hangzott el. Hat érdeklődő juttatta el észrevételeit és javaslatait tartalmazó hivatalos levelét a hatóságnak, amely az észrevételek feldolgozását megkezdte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Informatika a tevékeny és önálló életvitelért

hét máj 12 , 2014
A Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) információs napot szervez az idősek tevékeny és önálló életvitelét szolgáló infokommunikációs eszközök és szolgáltatások kifejlesztését támogató Active and Assited Living (AAL) programról. Az esemény időpontja 2014. május 16, a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A rendezvényen az innovációs hivatal munkatérsai tartanak előadást, felszólal Divinyi Ágnes, […]

Friss, ropogós