Forradalmi mérföldkő és még távlatokat is nyit a Dell újdonsága

Tom-Burns-DellA Dell bemutatta a Dell Networking Operating System 10 (OS10) rendszert, amellyel a vállalat új távlatokat nyitott meg a nyílt hálózatkezelésben — áll az amerikai társaság közleményében. Az új, linuxon alapuló hálózati megoldás adatközponti környezetekben a szoftveres rugalmasság és programozhatóság következő szintjét képviseli. Az OS10 szoftverkörnyezete a hálózatkezelési rétegek szétbontásának köszönhetően előrelépést jelent az adatközpontok működése terén. Az új megoldás segítségével az ügyfelek több szoftverhasználati lehetőség közül választhatnak az it-üzemeltetése során.

„A modern, szoftveralapú adatközpontok üzemeltetése újszerű megközelítést igényel nem csupán a hálózatok terén, de a kiszolgálók és a tárolók tekintetében is. Az OS10 jövőálló megoldást kínál az ügyfeleknek a hálózatok és az adatközpont-infrastruktúra gyorsabb és következetesebb továbbfejlesztéséhez, mivel nagyobb hatékonyságot, több lehetőséget és testreszabhatóságot biztosít jól skálázható módon” – mondta Tom Burns, a Dell hálózatkezelésért és vállalati infrastruktúrákért felelős alelnöke és vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Több mint 1,5 milliárdból fejlesztette optikai hálózatát a Drávanet

szo jan 30 , 2016
Befejeződött az optikai körzethálózat fejlesztése a sellyei, a siklósi, a bajai, a kadarkúti és a nagyatádi kistérségek területén; az 1,665 milliárd forintos beruházással biztosított a nagy sávszélességű – 30 megabit (Mbit/s) feletti – internethasználat az ötvenöt településen – közölte a Drávanet Hálózatok Kft. az MTI-vel. A pécsi székhelyű magyar vállalat […]
taps

Friss, ropogós