Forgalmazói szerződést kötött a Huawei az ABC Datával

kézfogásA Huawei Magyarország teljes termékportfóliójának szállítását magába foglaló disztribútori megállapodás kötött az ABC Datával. Az új márka termékkínálatba történő megjelenésével párhuzamosan az ABC Data számos bevezető kedvezményt hirdet a viszonteladók számára. A Huawei-jel való együttműködés a magyar piacon egy újabb lépés az ABC Data stratégiai célkitűzéseinek megvalósításában, amely szerint a vállalat erősíteni kívánja jelenlétét a Kelet-Közép-Európa régióban. Az üzletfejlesztési politikában nagy szerepet kap a régióban stratégiai pontokon elhelyezett logisztikai központokból álló infrastruktúra fejlesztése. Ennek megfelelően a társaság idén Budapest közelében nyitotta meg negyedik raktáregységét, amely lehetőséget jelent a szállítási idők javítására és további piacokra történő belépésre.

“A forgalmazói szerződés aláírásával egy újabb prémium márkával egészült ki a folyamatosan bővülő termékportfóliónk. Célunk, hogy kínálatunkban jelen legyenek a legnépszerűbb eszközök, de a mobilokra, mobil alkatrészekre, és kiegészítőkre különösen nagy hangsúlyt fektetünk. A Huawei jelenleg az egyik legnépszerűbb mobilkészülék gyártó, amelynek a termékei minden bestseller listán előkelő helyen szerepelnek. Az ABC Data és a Huawei évek óta sikeresen működik együtt Lengyelországban. Az eddigi tapasztalat és a kiváló üzleti kapcsolatok alapján arra számítunk, hogy a magyarországi együttműködés is nagyon sikeres lesz” — mondta el Poros Gábor, az ABC Data Magyarország ügyvezető igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

InnoTrans: a szemünk előtt fonódik össze a kötöttpályás közlekedés a digitalizációval

hét szept 26 , 2016
A múlt héten rendezték meg Berlinben a világ legnagyobb vasúti közlekedési szakkiállítását, az InnoTranst. A német fővárosban 11. alkalommal megrendezett kiállítás minden eddiginél nagyobb szabású volt: míg az előző, 2014-es InnoTrans-on 55 országból 2761 kiállító mutatkozott be, ezúttal 60 országból 2950-en érkeztek, és új csúcsra, 62 százalékra emelkedett a külföldi kiállítók […]

Friss, ropogós