Főnixmadárként támad fel a Lánglovagok.hu

Néhány hét kihagyás után újra elérhető a Lánglovagok.hu. A csaknem 18 éve működő portál egy Magyarországról végrehajtott hackertámadás következtében némult el átmeneti időre — olvasható az újraindult oldalon.

A Lánglovagok.hu tűzoltóportált eltemették. A hackertámadás után maradt romokból, és több mint 17 év tapasztalata alapján azonban az elmúlt hetekben erőn felül folyt a munka, hogy egy új informatikai rendszerrel minél előbb elindíthassák a Lánglovagok tűzvédelmi tudásbázist. Az új portál a jövőben tűzvédelmi szakmai műhelyként szolgál, ami megteremti a kapcsolatot a tűzvédelmi tervezők, karbantartók, üzemeltetők, a tűzoltók és a civil lakosság között. Sajnálatosan arra már nincs lehetőségük, hogy napi szinten foglalkozzanak tűzesetekkel, balesetekkel, így fájó szívvel búcsút kellett mondaniuk több mint 11 ezer eseményről szóló képes tudósításnak. Bíznak abban, hogy a megújult oldal még magasabb színvonalon tudja szolgálni a tűzvédelmet, és idővel egy olyan tudásbázissá válik, ahol a témában minden szükséges információ megtalálható lesz. A munka most nem áll le, önként, pusztán elhivatottságból, pihenés helyett túlórák tömkelegével állítják helyre a régi tartalom azon részét, mely az új tartalmi stratégiába beleillik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Digitális ügyfélélmény: terjedő mesterséges intelligencia alapú megoldások

csü jan 10 , 2019
Az SAP Center for Business Insight szakértői öt trendet azonosítottak, amely a következő évtizedben meghatározza a digitális ügyfélélményt, és így a hazai vállalatoknak is iránymutatással szolgál. A vásárlók egyre inkább megszokják és megkedvelik a mesterséges intelligenciával megtámogatott rendszereket. A McKinsey kutatásai szerint az Amazonon történő vásárlások több mint harmadában, a […]

Friss, ropogós