Folytatódik a Mol BuBi saga

bubiAugusztus 31-ig meghosszabbítják a MOL BuBi közösségi kerékpáros rendszer júliusban kezdődött próbaüzemét – derül ki a nyilvános tesztben résztvevőknek pénteken küldött e-mailből. A fejlesztő T-Systems Magyarország ugyancsak pénteken azt közölte, hogy a hónap végéig lezárul a Mol BuBi rendszerének véglegesítése. Az MTI az ügyben kereste a Budapesti Közlekedési Központot (BKK), ahol későbbre ígértek tájékoztatást.

A fejlesztő T-Systems Magyarország szintén pénteken azt közölte az MTI-vel, hogy megkezdődött a rendszer véglegesítése a kétezer ember részvételével zajló tesztüzemben kapott visszajelzések alapján. Jelenleg a kártyás fizetési mód véglegesítésén és tesztelésén, valamint a gyűjtőállomásokkal történő összehangolásán dolgoznak, hogy “a hamarosan induló éles üzemben” stabil legyen a rendszer. A nyilvános próbaüzem ideje alatt felmerült hibák javítását augusztus 29-éig lezárják – írták, hozzátéve, hogy a tesztelők túlnyomórészt kedvező tapasztalatokról számoltak be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Adathalászok buktak le a Szigeten

vas aug 17 , 2014
A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást három nigériai állampolgár ellen. Történt ugyanis, hogy az OTP Bankbiztonság munkatársa 2014. augusztus 12-én este jelezte a Sziget Fesztivál szervezőinek, hogy feltehetően úgy vásároltak ismeretlen személyek három darab belépőjegyet a Fesztiválra, hogy más bankkártyájának adatait illetéktelenül […]