Folytatassa DIGI!

2

Augusztus közepétől újabb 27 település lakosai fizethetnek elő a 4iG leendő leányvállalatának DIGIMobil szolgáltatására. Ezzel az ország mintegy nyolcvan százalékában, közel 850 településen biztosítva -sajnos csak- kültéri lefedettséget. Az előfizetők lakossági tarifacsomagban, DIGIMobil Pluszként, DIGIMobil Maxként, illetve Junior opcióként vehetik igénybe a szolgáltatást. Az újonnan csatlakoztatott települések:

Alsóörs, Aszófő, Balatonszentgyörgy, Biatorbágy, Bodrogolaszi, Csempeszkopács, Csépa, Dömsöd, Endrefalva, Felgyő, Felsőtárkány, Hunya, Mikekarácsonyfa, Molvány, Muhi, Nagycsécs, Nagykálló, Perkupa, Pilisszentiván, Pölöskefő, Pötréte, Sümeg, Szentkirály, Szigetmonostor, Taksony, Tótszentgyörgy, Valkó.

2 thoughts on “Folytatassa DIGI!

  1. Évtizede DIGI ügyfele vagyok. Bp. X. kerületében lakom. Mikor megkezdte a cég a mobil telefonszórását, s mobil internetet elsők közt jelentkeztem s lettem DIGI mobil internetes.
    Hiába dicséri a cég szolgáltatását – de igaz anyagi tekintetben jó –
    néha Bp.-en sem tudom az internetet használni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Sokan lesznek bajban, ha ismét digitális oktatás vár a diákokra

pén aug 20 , 2021
A magyar szülők több mint háromnegyede arra számít, hogy a koronavírus negyedik hulláma várhatóan újabb iskolabezárásokhoz vezet és a diákok ismét visszakényszerülnek a digitális oktatásba. Az egészségügyi szakértők figyelmeztetése szerint Magyarországnak is fel kell készülnie a koronavírus járvány negyedik hullámára. A magyar családok túlnyomó többsége arra számít, hogy a járvány […]

Friss, ropogós