Folytassa vidéken: bővíti 5G lefedettségét a Vodafone

1

A budapesti belváros és Zalaegerszeg után a vidéki nagyvárosokban és a Balaton körül folytatja az 5G lefedettségének bővítését a Vodafone Magyarország. A fejlesztéssel 35-ről közel 300-ra nő 5G állomásaik száma. A vállalat közleménye szerint a fejlesztés részeként Miskolcon, Győrben, Debrecenben, Székesfehérváron, Pécsen, Szegeden és Egerben, jellemzően a belvárosok frekventált részein és az egyetemek környékén építik ki az 5G szolgáltatást, a hálózatfejlesztések nyáron a balatoni régióban is elkezdődnek – közölték, így például Balatonfüreden és Siófokon is elindul az 5G szolgáltatás.

One thought on “Folytassa vidéken: bővíti 5G lefedettségét a Vodafone

  1. Hétvégén Balatonfenyves voltam, ott a Vodafon 4G hálózata se volt jó! Ugrált!Hol volt net,hol nem volt net! Először azt kéne rendesen megcsinálja ,utánna jöhet az 5 G!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Új mobilfizetési fejlesztést vezetett be az OTP

vas júl 5 , 2020
Az internetbankon keresztül is használható lesz az azonnali fizetés QR-kód olvasása, vagyis a QR-kód lefotózásával is lehet fizetni – jelentette be Csányi Péter, az OTP Bank ügyvezető igazgatója. A fejlesztéssel a kártyaadatok megadása nélkül hajthatók végre a tranzakciók, amelyek eredményéről azonnal visszajelzést küld a rendszer. A megoldás első körben online, […]
Csányi Péter, az OTP Bank ügyvezető igazgatója

És még ez is...