Folytassa Knuth!

Knuth Ábel, Scientific Games Kft.Tisztújító közgyűlést tartott a Magyarországi Vezető Informatikus Szövetsége (VISZ). Mind az 2019-ben megválasztott elnök, mind az elnökségi tagok mandátuma lejárt, ezért a közgyűlés új elnökségről döntött.

A szervezet közgyűlése meghosszabbította Knuth Ábel mandátumát. A Scientific Games Kft. magyarországi leányvállalatának ügyvezető igazgatója 2014 óta tagja a szervezet elnökségének. A szakember korábban a Szerencsejáték Zrt. informatikai igazgatója, a BÁV Zrt. informatikai vezetője, a székesfehérvári Philips informatikai igazgatója, a NIIFI osztályvezetője, a Wolters Kluwer informatikai vezetője, a győri Philips informatikai vezetője és a United Telecom Investment it-szakértője is volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Tavaly rekordott döntött az online kiskereskedelem

hét márc 29 , 2021
A belföldi online kiskereskedelem bruttó 909 milliárd forintos éves forgalmat ért el tavaly, ami rekord mértékben, 45 százalékkal haladta meg a 2019-es szintet a GKI Digital és az Árukereső.hu legfrissebb közös kutatása szerint. A hazai e-kereskedelem az előző évek folyamatos, 16-18 százalék közötti bővülését alapul véve legalább három évet ugrott […]
bevásárló kosár, kiskereskedelem

És még ez is...