Folytassa a pályázást… az InnoMax Díjra

MarthaImreKözkívánatra, azaz több pályázó – elsősorban civil szervezet és iskola – kérésének eleget téve az Invitel csaknem egy hónappal meghosszabbította az eredetileg március 31-ére kitűzött jelentkezési határidőt. Így a 2015-ös InnoMax Business, Hűség, Nonprofit, InnoApps és InnoSchool Díjakra egészen április 26-ig lehet jelentkezni innovatív kezdeményezésekkel, megvalósult fejlesztésekkel. Az Invitel Facebook oldalán zajló közönségszavazás az InnoMax Nonprofit és InnoApps Szórakozz! kategóriákban egészen a Díjátadó Gáláig tart majd, ahol a szavazást a helyszínen élőben zárja le a zsűri.

„Több pályázó intézmény is jelezte felénk, hogy számukra a legnagyobb segítséget az jelenti, ha az igényeikre szabott infokommunikációs megoldásokkal tudják bővíteni az oktatás eszköztárát. Mivel a célunk az, hogy a fiatalabb generáció is minél előbb megismerhesse a technológiában rejlő számtalan lehetőséget, úgy határoztunk, hogy a nyertesre bízzuk a választást. Így biztosak lehetünk abban, hogy a díjjal a fiatalok igényeinek leginkább megfelelő támogatást nyújthatjuk” – mondta Mártha Imre, az Invitel operatív főigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ismét jó évet zárt a Huawei

sze ápr 1 , 2015
Rekordösszegű értékesítési árbevétel mellett rekordnyereséget ért el tavaly a kínai Huawei mobil távközlési berendezés és készülék gyártó csoport – tájékoztatta a sencseni székhelyű Huawei Group az MTI-t. A Huawei csoport 2014-ben 288,2 milliárd jüan (46,5 milliárd dollár), az előző évinél 20,6 százalékkal magasabb értékesítési árbevétel mellett 27,9 milliárd jüan (4,5 […]

Friss, ropogós