Folyamatosan nő az e-könyvolvasók piaca


A Monacóban megrendezett DISTREE EMEA konferencián a PocketBook e-könyv olvasó márka nyerte el az otthoni szórakoztató berendezések gyémánt nagydíját. Az elismerés azt is jelzi, hogy a forgalmazók szerint az elektronikus könyvolvasók piaca töretlenül fejlődik. A konferencia Közép-Kelet-Európában a legnagyobb rendezvény, melyen a fogyasztói elektronikus eszközök forgalmazói, disztribútorai és gyártói vesznek részt, meghívásos alapon.

„Folyamatosan terjeszkedünk Európában és Európán túl, és a DISTREE konferencia jó lehetőség számunkra, hogy új partnereket találjunk. Ez különösen fontos számunkra most, amikor arra készülünk, hogy az elektronikus könyvolvasók piacán túllépve további innovatív, az internetre kapcsolt termékeket mutassunk be” – emelte ki Jevgenyij Zajcev, a PocketBook értékesítési és marketing igazgatója. Mivel a DISTREE Gyémánt Díjat az értékesítési partnerek szavazata alapján ítélik oda, az elismerés rendkívül fontos a gyártók számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Gyermekbarát Linuxot finanszíroz az NMHH

hét márc 14 , 2016
Az Online Projects Kft. nyerte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Biztonságos és gyermekbarát Linux disztribúció kifejlesztése és egyéves követése címmel kiírt tenderét. A már megkötött szerződés szerint a két fővel működő társaság feladata egy ”Kiskorúakra káros tartalmak szűrését biztosító megoldás” tárgyú rendszerszoftver kifejlesztése, szállítása; a működést biztosító központi szerver […]
rémület