Földalapú támogatás: az informatikai fejlesztések beváltották a reményeket

Az informatikai fejlesztések beváltották a reményeket, az ügyfélbarát informatikai felület is hozzájárulhatott ahhoz, hogy egységesen és egyenletesen tudták beadni a gazdálkodók a kérelmeket – jelentette ki Dancsó József, a Magyar Államkincstár (MÁK) elnöke.

Elmondta, hogy az idén a szankciómentes időszakban több mint 175 ezer ügyfél adott be egységes kérelmet, csaknem ötmillió hektár földterület után igényeltek támogatást különféle jogcímen. Megjegyezte: június 9. után már szankcióval sem lehet benyújtani az egységes kérelmet. Dancsó elmondta: a 2016-os kérelmek után 120 milliárd forintot fizettek ki 2017. május 30-ig, a további hatvan-hetven milliárd forintot június 30-ig fizetik ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új A2 specifikációval rendelkező SD kártyák az ADATA-tól

szo jún 3 , 2017
Az ADATA Technology bemutatta azokat az újdonságait, amelyeket a 2017-es Computex-en mutat be. A világ három legjobb SD kártya-gyártójának egyikeként az ADATA bevezette az új A2-kártya szabványt a mobileszközökre, amelyet az SD Szövetség 2017 februárjában jelentett be. Az A2 szabványt a gyorsabb alkalmazások teljesítményéhez optimalizálta, nem pedig a tömeges tárolás […]