Fokozódik a magyarok libidója

2016-ban közel húsz százalékkal nőtt a magyar szexpartner-keresők száma az előző évhez képest – derült ki a legnagyobb hazai szexpartner-kereső oldal, a Szexrandi.hu felméréséből, így az aktívan keresők száma megközelítette a negyvenezret. Ők azok, akik nem csak regisztráltak az oldalon, hanem többször használták is azt. Az érdekesebb viszont az, hogy ezt mikor tették. Vagy mikor nem.

A legaktívabbak a nyári hónapokban voltak a szexpartnerkeresők, júliusban közel kétszázezerszer jártak az oldalon és átlag tizenegy percet töltöttek el azzal, hogy alkalmi partnert találjanak maguknak, vagy levelet írjanak a kiszemeltnek. Az olimpia ideje alatt kiugró volt az oldal látogatottsága, huszonhárom százalékkal többen kerestek szexpartnert, mint az év többi időszakában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Feltört a Magyar Telekom

vas jan 29 , 2017
A Magyar Telekom bekerült az FTSE Russell által a tőzsdei befektetői számára készített FTSE4Good Emerging Indexbe. Az FTSE Russell Indexe a hatékony környezetvédelmi, társadalmi és vállalatirányítási rendszerrel működő vállalatok teljesítményét méri. Az FTSE4Good mutatószámokat a piaci szereplők széles köre használja a felelősségteljes befektetési alapok és termékek létrehozása és értékelése során. […]
Christopher Mattheisen

Friss, ropogós