Foci üzemmód a Samsung tévékben

2

footbalA Samsung 2014-es készülékeit úgynevezett Futball móddal egészítette ki. Ennek köszönhetően a néző akkor sem marad le a kulcs pillanatokról, ha éppen nem tudott a képernyőre figyelni, hiszen a készülék AutoHighlights funkciója minden kiemelkedő eseményt rögzít. A 2014-es Samsung televíziók Futball módja azoknak is hasznos lehet, akik nem akarnak a meccsek miatt éjszakázni.

A Futball mód a kijelző képét minden szempontból a focinézéshez optimalizálja, így olyan, mintha a néző tényleg a meccsen lenne. Élesen és élénken hozza ki a pálya zöld füvét és a stadion valamennyi színét. Az erőteljes, multi-térhatású hangeffekt segítségével pedig olyan érzést kelt, mintha a szurkoló tömegben ülne. A néző a képernyő egyes választott területeire rá is közelíthet, így jobban beláthatja mikor, mi történik a pályán, például ellenőrizheti, hogy volt-e les vagy sem. A Futball mód jól jöhet azoknak a szurkolóknak is, akik nem akarnak egész éjszaka fent maradni, hiszen az úgynevezett PVR funkcióval rögzítheti és visszajátszhatja az élő meccseket.

2 thoughts on “Foci üzemmód a Samsung tévékben

  1. Sajnos nem minden rontás és ármány Brüsszelből jön, hiszen azokat már rutinból legyőzi dolgos népünk. A keleti nyitásnak is megvannak a maga árnyoldalai: áramlik be a fertő tabletek, okostelefonok és okostévék képében. Szerencsére mindenki a helyén van, s bizakodva nézhetünk a még sokkal boldogabb jövő elé.
    -szerk-

  2. Ez kormányunk hátbatámadása. Ki fene fog meccsre járni, ki tölti meg a stadiont, ha otthon 99,9%-ig élő? Ha nem megy stadionba, nem kell nézőteret építeni, csak a pályát, öltözőt. A többi digitális aláfestés. Következő lépésként a játékosokat is digitalizáljuk, megspóroljuk a nagy fizetést, a pályát és a fűnyírást. A későn kelő nézők harmadik lépésben utólag módosíthatják az eredményt, amit a koránkelő még később szintén módosíthatnak, akár vissza is állíthatnak. És ez így megy véges-végig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Öt tipp: így lehet biztonságos a fájlmegosztás IV.

vas jún 15 , 2014
Biztonság Ha azt mondják, adatszivárgás vagy adatlopás, mindenkinek eszébe jut valamilyen friss példa, hiszen folyamatosan érkeznek hírek az újabbnál újabb incidensekről. A legtöbb esetben a hackereken kívül más személyek is felelősek a betörésekért: azok az alkalmazottak, akik „bezárták ugyan az ajtót, de az ablakot már elfelejtették becsukni”. A helyi fájlmegosztó […]
biztonság

És még ez is...