Főállású Angyal: Váczi 36 intézményt vont be

A 2019-ben négy Főállású Angyal dolgozott társadalmi célú projektjén a Vodafone Magyarország Alapítvány segítségével. Az Angyalok a tanárok, a tartós kórházi ellátásra szoruló gyerekek, a nők és a fogyatékkal élők csoportját segítették munkájuk során. A négy projekt a társadalom különböző rétegeit segítette a digitális technológia felhasználásával.

A Vodafone Digitális Iskola Angyala Váczi Dorottya digitálispedagógia-szakértőként a Vodafone Digitális Iskola Projektben részt vevő intézmények pedagógusainak digitális tudását fejlesztette. Váczi egy év alatt 36 intézményt vont be a közös munkába. A projekttel több mint hétszáz pedagógust ért el. „A számoknak és a tapasztalatoknak megfelelően azt gondolom, hogy nagyon sikeres évet zártunk, sok pozitív visszajelzés érkezett a kollégáktól. A digitális pedagógia módszertan legnagyobb előnye, hogy a tanárok és a diákok számára is élvezhetőbbé teszi az oktatást, ugyanis a digitalizáció eszközeivel saját nyelvén szólíthatjuk meg a fiatalabb generációt” – jelentette ki Váczi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Állítólag okosotthon-forradalom előtt állunk

szo jan 4 , 2020
Okosotthon-forradalom fog következni, az otthonokban egyre több eszköz fog az internetre csatlakozni — jelentette ki Bársony Péter informatikai biztonsági szakértő. (Próbáltuk felvenni Bársony úrral a kapcsolatot, hogy mely cégnél, szervezetnél szakért ő, de a válaszra több hónap sem volt elegendő. A -szerk- megj.) Rámutatott, a szélessávú internet egyre több helyen […]