Fizetős lett az nCore regisztráció

Miután az ország talán legnagyobb torrent oldala, az nCore tulajdonost váltott újra lehetőséget adott a regisztrációra. Az asva.info információi szerint az oldalon korábban ingyenes volt a regisztráció, ám a mostani lehetőség fizetős. A regisztráció ugyanis akkor tekinthető befejezettnek, ha 1500 forintot befizet az illető, illetve regisztrál egy társkereső oldalra. Az új tulajdonos a blog érdeklődésére a táskereső oldalra történő regisztrációról, mint lehetőségről ír, de a fizetős regisztrációt nem cáfolja.

A teljes képhez hozzátartozik, hogy nevét elhallgatását kérő informátorunk szerint maradt az ingyenes regisztráció is. A -szerk- megjegyzése.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nokia: van lejjebb

hét ápr 30 , 2012
A Standard and Poor’s befektetésre nem ajánlott sávba szállította le a finn mobilgyártó hitelminősítői besorolását. A Nokia sokáig az ágazat legnagyobb szereplője volt, de lemaradt a piac legutóbbi nagy átalakulásánál, az okostelefonok és a táblagépek térhódításánál, így elveszítette elsőségét és veszteségessé vált. Az idei első negyedévben a bevétele 7,4 milliárd […]
ZX-81

És még ez is...