Figyelőszoftvert fejlesztett a Webra International

munkaCsaknem 115 millió forintos európai uniós támogatással 180 millió forintból automatikus munkaidő- nyilvántartó rendszert fejlesztett ki a Webra International Kft. tartalom- és munkafolyamat-kezelő vállalat. Az új rendszer a jelenlegi manuális munkaidő-nyilvántartást a fejlesztés, programozás, illetve alapvetően számítógéppel végzett munka esetén a lehető legnagyobb mértékben automatizálja, emellett adatgyűjtő és -elemző funkciót is ellát. A fejlesztés során létrehozott figyelőszoftver gépre telepítésével ugyanis automatikusan összegyűjthető, hogy mikor mivel dolgozott a felhasználó.

A cégnél az MTI kérdésére elmondták: az új rendszert elsősorban szoftverfejlesztési projektek kivitelezésének megkönnyítésére dolgozták ki, a fejlesztést több üzleti partnerük már használja. A közlemény szerint a projekt lehetőséget teremtett 15 ember munkahelyének megőrzésére, és hozzájárult három új szoftverfejlesztői munkakör kialakításához is.

A Webra nettó árbevétele tavaly megközelítette a 182 millió forintot, kissé elmaradva az előző év azonos időszakitól. A 2013-as évet csaknem 40 millió forint adózott eredménnyel zárta. A vállalat 20-30 százalékos éves bevételnövekedésre számít az új fejlesztés eredményeként.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Diploma nélkül is jó a programozóknak és a masinisztáknak

vas nov 30 , 2014
Ráérzett az idők szavára a Fizetesek.hu: megvizsgálták, hogy diploma nélkül, érettségivel is élet-e az élet. És az. Mint a vizsgálatból kiderült, a programozók és a mozdonyvezetők keresnek a legjobban az érettségivel vagy szakközépiskolai végzettséggel rendelkező munkavállalók közül — írja a Fizetesek.hu nyomán az MTI. A felmérés szerint programozóként 391 900 forint […]
Vonat, MÁV, gyerek

És még ez is...