Fiatal gondolkódókat keres a Telenor

1

einsteinA Telenor ismét keresi azokat a fiatal gondolkodókat, akik a digitális megoldások kreatív alkalmazásával segíthetnek ledönteni a társadalmi korlátokat. A Telenor várja azon 20-28 éves, angolul kitűnően beszélő pályázók jelentkezését, akik elkötelezettek a társadalmi, gazdasági és/vagy környezeti ügyekben, felsőfokú tanulmányokat folytatnak, vagy már diplomával rendelkeznek, és tudásukkal, munkájukkal a fejlődést szeretnék előmozdítani. A Youth Forumra kiválasztott több mint két tucat fiatal csoportokban egy éven át kereshet digitális megoldásokat korunk társadalmi problémáira.

A Telenor nem csak egyszerű megoldásokat vár a jelentkezőktől, hanem érdekes megközelítéseket, váratlan ötleteket és szakmai vitákat. A fórumon a fiatalok lehetőséget kapnak globális színtéren megvitatni az elképzeléseiket, meghatározó vezetőkkel és szakemberekkel találkozhatnak, és életre szóló közösségi és szakmai tapasztalatokat szerezhetnek. A részvevők ötleteik megvalósításához támogatást is kapnak, a magyar döntősök a több külföldi eseményen vehetnek részt, ráadásul Hipernet előfizetést és táblagépet is nyernek.


 

One thought on “Fiatal gondolkódókat keres a Telenor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Egyetemistákat vinne Kínába a Huawei

csü máj 26 , 2016
A Huawei idén is is tíz egyetemi hallgatót és egy egyetemi oktatót szeretne meghívni Kínába, hogy közelről tanulmányozhassák a legfejlettebb távközlési technológiákat, az LTE-A-t és az 5G-t. A „Seeds for the Future„, tanulmányút program globális kezdeményezése a cégnek, amelyben nem csupán magyar egyetemi hallgatók vesznek részt, hanem a világ számos […]
Huawei

És még ez is...