Fény derült az IFS titkára

Weiszbart Zsolt
Weiszbart Zsolt

Martin Gunnarsson, a vállalatirányítási szoftvereket fejlesztő IFS kutatásért és stratégiáért felelős igazgatója a napokban arról beszélt egy rendezvényen, hogy mi a titka a sikernek. Mint mondta két dolog van, ami kell a sikerhez, legyen szó a sportról, a zenéről, a szerelemről, az üzletről vagy bármiről: ezek a szenvedély és a bátorság. A szenvedély tölti fel az embert energiával, hogy ne adja fel, a bátorság pedig ahhoz kell, hogy higgyünk az ötletünkben, az elképzelésünkben. Mint elmondta, cége az IFS teljes mértékben függ a munkatársaik és partnereik szenvedélyétől és bátorságától. Ugyan a siker mérhető számokban, de ugyanolyan fontos, hogy a munkavállalók megállják és megtalálják a helyüket a munkában, mert ez a hosszú távú siker alapja.

Talán ezért is került az IFS Svédországban az első tíz közé a legjobb munkahelyek listáján, ráadásul az ötödik egymást követő évben folyamatosan. Roger Arnroth, az IFS HR igazgatója szerint azért remek munkahely az IFS, mert pozitív kultúrája van a cégnek; az alkalmazottak bíznak a menedzsmentben és általános, hogy a vezetők jó kapcsolatot ápolnak a kollégákkal. Az is hozzájárul a sikerhez, hogy a cégnél mindenki szereti a munkáját, és büszke arra a termékre vagy szolgáltatásra, amit előállítunk. A cégnél olyan a munkakultúra, hogy a munkatársak segítenek egymásnak, megosztják a kihívásokat egymással.

De vannak más fontos összetevői is a sikernek. A társaságnál mindenki nagyon komolyan veszi a visszajelzéseket, folyamatosan törekednek a megújulásra, keresik a fejlesztendő területeket, hogy a társaság minden nap előre tudjon lépni. Nincs ez másként a társaság magyar leányvállalatánál sem, amely legutóbb márciusban végzett ügyfelei bevonásával egy 360 fokos felmérést, amelynek keretében minden munkatárs értékelte saját magát, vezetőit, közvetlen munkatársait, valamint az ügyfelek is értékelték a munkatársakat – tudtuk meg Weiszbart Zsolttól, az IFS Hungary Kft. ügyvezető igazgatójától.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Barracuda a kicsikre és a közepesekre hajt

ked máj 27 , 2014
A Barracuda Networks a kis- és középvállalatok adatvesztési problémáira kínál megoldást. Ráadásul nem is akármilyet, a gyártó szerint mindenre kiterjedő megoldást kínálnak. A gyártó backup és üzenetarchiváló megoldásai integrálhatók, így egymást kiegészítve nyújtanak teljes körű szolgáltatást a hosszú távú és a pillanatnyi mentés terén egyaránt. Mi több, az adattárolást, és […]

És még ez is...