Fennállásának legnagyobb létszámbővítése zajlik az SAP-nál

Ablonczy Balázs
Ablonczy Balázs

Mint már korábban megírtuk, az SAP a középvállalati mezőnyben (250 és 1000 fő közötti létszámmal) kapott díjat a Magyarország legjobb munkahelyei között. A díj nem az első munkáltatói márka az SAP-nál. Az elmúlt években a vállalatot a legvonzóbb munkahely, a legjobb karrierindító munkahely, a legjobb női munkahely címekkel díjazták.

“Jelenleg zajlik az SAP Hungary Kft. fennállásának legnagyobb létszámbővítése, így e külső elismerés reméljük abban is segít, hogy tehetséges fiatalok, tapasztaltabb munkavállalók figyelmét felhívja, a legjobb munkahelyen dolgozhatnak a legújabb technológiákkal. Ennek egyik eleme, hogy az SAP itthoni szerepvállalását bővítve, egy új üzleti területet hozunk Magyarországra” -jelentette ki Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Dell PowerEdge C4130: Big Power

ked dec 2 , 2014
A Dell bemutatta a nagy teljesítményű számítástechnikához (High Performance Computing, HPC) tervezett PowerEdge C4130 szerverét. A legnagyobb teljesítményigényű HPC-munkaterhelések gyorsítására kialakított PowerEdge C4130 rack szerver rendkívül kisméretű grafikus vezérlővel rendelkezik. Ez az egyetlen Intel Xeon E5-2600v3 1U processzorral ellátott szerver, amely akár négy grafikus gyorsító kártya befogadására is képes, így […]
szerver

És még ez is...