Felzárkózik a Telekom

A Magyar Telekom 2017. augusztus 11-től megújította vezetékes internet-portfólióját és új, nagyobb sávszélességű internet-csomagokat vezetett be.

Az új portfólióban ötféle internet-csomag áll az ügyfelek rendelkezésére. A legnagyobb változatlanul az 1000 Mbit/s kínált letöltési sebességű csomag, és a már eddig is elérhető 50 megabites csomag mellett újonnan bevezetésre kerül egy 100 és egy 250 megás netcsomag is. Azok számára, akiknek a lakóhelyén nem érhető el az 50 Mbit/s, a max. 30 Mbit/s sebességű START csomagot kínálják. Az új díjcsomagok a mai naptól választhatók, azok a régi portfólióban lévő előfizetők pedig, akiknek még nem járt le a hűségidejük, szintén válthatnak az új, gyorsabb csomagokra (új hűség vállalásával). Az új otthoni netcsomagokkal együtt megújultak a Magenta 1 kedvezménycsomagok is, amelyek az otthoni és mobilinternetet egyben kínálják. (Hasonló sávszélességű internetkapcsolatot más szolgáltatók már jó ideje kínálnak. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Információbiztonsági képzéseket indít az Óbudai Egyetem

ked aug 15 , 2017
A nagy igényre való tekintettel információbiztonsági képzéseket indít az Óbudai Egyetem. Rajnai Zoltán, az intézmény dékánja közölte: a kétéves akkreditált levelező képzést diplomásoknak indítják, az első évfolyamban harminc-negyven hallgatóval. A mérnökök információbiztonsági szakmérnöki, az egyéb diplomával rendelkezők pedig információbiztonsági szakember képesítést szerezhetnek. Nagyon nagy az igény az információbiztonsági szakemberek iránt: […]
hacker