Felvételi előtt: holnap nyílt nap az ELTÉ-n

felvételi vizsgaMa, pénteken  a felvételi döntés előtt álló középiskolások illetve az informatika területén továbbtanulni szándékozók részére az ELTE Informatikai Kar Online Nyílt Napot tart.

Ezen a rendezvényen a felvételivel, a választható informatikai képzéseinkkel, a hallgatói élettel kapcsolatos fontos, praktikus információkra helyezzük a hangsúlyt. Készítettünk egy virtuális Campus túrát is, annak érdekében, hogy be tudjuk mutatni az épületünket és a hallgatói élet fontos állomásait, sőt egy hallgatónk is mesél a tapasztalatairól. Természetesen most sem maradnak el az izgalmas előadások, kiderül például, hogy kinek jó választás az informatikai pálya? Milyenek a mindennapjai a szoftveróriások mérnökeinek? Hogyan lehet bejutni hozzájuk, milyen tudást keresnek ezek a cégek? Megismerkedünk a kvantumszámítógépek programozásának alapjaival, valamint azzal, hogy milyen trendek vannak a kvantumszámítógépek fizikai megvalósításának terén.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Réteges öltözködés vagy egyetlen extra vastag kabát?

csü jan 27 , 2022
A zimankós időszak nem sokat váratott magára. S bár kisebb-nagyobb kilengések tapasztalhatóak az időjárásban, azért általánosságban kijelenthető: a tél beköszöntött, s nem úgy néz ki, mint ami mostanában akar továbbállni. Ilyenkor eléggé nagy dilemmát jelent, hogy milyen módon érdemes felöltözni. Rétegesen, három-négyféle ruhát is felhúzva, vagy elég egyetlen vastag felsőre […]
ozonee.hu

Friss, ropogós