Felvásárolták a UNIT4-et

tozsdeAz Advent International felvásárolta a vállalatirányítási rendszereket gyártó UNIT4 N.V.-t, majd ugyanezzel a lendülettel kivezette a tőzsdéről. Az új vezérigazgató José Duarte lett. Az új vezetés a Software as a Service (SaaS) és mobil technológiai fejlesztésekben látja a jövőt. A megújult stratégia és az új befektetések felgyorsítják a teljes mértékben cloud-alapú vállalattá válás folyamatát és támogatják a hosszú távú célokat is, többek között a FinancialForce.com további növekedésével kapcsolatosan.

Az új innovációs stratégia megvalósítása érdekében egy új vállalati szerepkört is létrehoztak a stratégiai célok és az üzleti átalakulás megvalósítása céljából. Stephan Sieber Stratégiáért és Működésért Felelős Ügyvezető Alelnökként lett a Végrehajtó Bizottság tagja. Az SAP-tól érkezett a UNIT4-hoz, ahol több vezető pozíciót is betöltött, beleértve a svájci SAP iroda Ügyvezetői és a DACH régió (Németország, Svájc, Ausztria) ügyvezető igazgatói posztját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Deutsche Telekom innovációs verseny: olasz startup nyert

pén júl 4 , 2014
A Deutsche Telekom által már második alkalommal megrendezett ötlet-versenyen az olasz Atooma győzedelmeskedett. A Krakkóban tartott nemzetközi döntőben összesen 11 Európából és Izraelből érkezett startup versengett az alaptőkét, hardvert és szoftvert jelentő díjakért, és az olyan nemzetközi eseményeken való részvételért, mint a hatezer látogatót vonzó berlini Long Night of the […]
startup