Félmilliós tableteket vásárol a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.

katonai-tabletA PDA Rendszerház Kft. nyerte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. tenderét, amelyet 15 darab táblaszámítógép (ipari PDA) és a szükséges kiegészítők szállítására írtak ki. A nyertes a készülékeket 7,998 millióért, azaz darabonként 533 200 forintért szállítja. A pályázaton indult még az Albacomp RI Kft., a Delta Systems Kft., a Digistar Kft., a Nádor Rendszerház Kft., a PC Trade Kft. és a Securicum Informatika Kft.

Az eljárás nyertese eredetileg az Albacomp volt, ám az ajánlatok elbírálásáról szóló összegezés ajánlattevőknek való megküldését követően arról tájékoztatta az ajánlatkérőt, hogy szállítás nehézségek miatt nem tud határidőre szállítani, így nem kíván ajánlatkérővel szerződést kötni. Ezért a nyertest követő ajánlattevővel, a PDA Rendszerházzal kötött szerződést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elevileg egymillióan nem tévedhetnek...

csü ápr 14 , 2016
A Samsung Electronics bejelentette, hogy az első ívelt monitorjának bemutatása óta világszerte már több mint egymillió ilyen típusú készüléket értékesített. A globális kijelzőgyártó az első ívelt LED-monitorját, a 27 hüvelykes, 4000 mm-es görbületi sugárral rendelkező SD590C modellt 2014 szeptemberében mutatta be, és termékvonalát azóta számos modellel bővítette. Ennek eredményeként jelenleg […]
televízió

Friss, ropogós