Fellép: Krzanich, Nadella, Li és Yuanqing

Yang-YuanqingA Lenovo bejelentette, hogy a technológiai iparág globális vezetői, Brian Krzanich, az Intel vezérigazgatója, Satya Nadella, a Microsoft vezérigazgatója, illetve Robin Li, a Baidu elnöke is csatlakozik Yang Yuanqing-hoz, a Lenovo elnökéhez és vezérigazgatójához, a Lenovo Tech World nyitó előadásán, amelyet május 28-án rendeznek Pekingben. A rendezvényen a technológia vezetők megosztják majd elképzeléseiket az iparág lehetőségeivel kapcsolatban, valamint bemutatják a közeljövőben várható innovatív technológiákat és megvitatják, hogy egy szövetség milyen szerepet játszik egy erős hardveres- és szoftveres ökoszisztéma kialakításában.

Nemcsak a Lenovo elkövetkező kutatásaiba és technológiai termékeibe nyerhetnek bepillantást a Tech World vendégei; azt is bemutatják, hogy hogyan változott meg a Lenovo az elmúlt évek bővülései során, amint az IBM pc-üzletágát felvásárló hárommilliárd dolláros pc-gyártóból, egy 39 milliárd dollárt érő vállalattá vált, amely az elmúlt évben a Motorola Mobility-t és az IBM x86-os szerver üzletágát is megvásárolta. Míg ezek az akvizíciók jelentősen megnövelték a Lenovo jelenlétét az okostelefonok és szerverek piacán, a Lenovo a Tech World-ön arra is választ ad, hogy a technológiai változások merre vezetik a céget és a fogyasztóit a közeljövőben.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kanadai diákok taroltak az Intel ISEF-en

sze máj 20 , 2015
Véget ért az Intel ISEF (International Science and Engineering Fair) a világegyetem legnagyobb középiskolásoknak szóló tudományos versenye, amelyen évről-évre magyar fiatalok is megmérettetik magukat. Idén a 19 éves Rozsnyik Szabolcs képviselte Magyarországot a „Többfalú szén nanocső kompozitok fotokémiai tulajdonságainak vizsgálata” című munkájával. Rozsnyik a zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium […]