Fellebbez, és nagy ívben nem érdekli a Magyar Telekomot az NMHH büntetése

A Magyar Telekom nem ért egyet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) álláspontjával, a nem jogerős határozat ellen fellebbez, valamint megfontolja a jogerős határozat bíróságon való megtámadását — tájékoztatta a társaság pénteken az MTI-t.

A Magyar Telekom közleményében hangsúlyozta: a Flip Otthon+ csomag értékesítése zavartalan –annak ellenére, hogy az NMHH megtiltotta a szolgáltatónak, hogy a Flip Otthon díjcsomagra előfizetői szerződést kössön–, az ajánlat továbbra is elérhető az ügyfelek számára. A márka sikeres bevezetése és a Flip Otthon+ ajánlat iránti nagy érdeklődés azt bizonyítja, hogy vannak olyan ügyfelek, akik nem igénylik a személyes ügyfélkiszolgálást és a külön szolgáltatásokat, csak egy alapszolgáltatást szeretnének, de azt kedvező áron – közölték. Hangsúlyozták azt is, hogy a Flip Otthon+ csomag vizsgálata során együttműködnek a hatósággal. Egy új márka beindításakor természetes, hogy vannak hatósági vizsgálatok, eljárások, különösen, ha olyan újszerű, az ügyfelek által egyhangúlag pozitívan fogadott piaci ajánlatról van szó, mint a Flip ajánlata – írja az MTI.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Víz- és izzadságálló fülhallgató az EVOLVEO-tól

ked aug 29 , 2017
A strapatelefonjairól ismert cseh gyártó, az EVOLVEO új piaci szegmensbe lépett be, miután piacra dobta bluetooth fülhallgató családját. Az EVOLVEO Sportlife XS2 és XS3 fülhallgatók víz- és izzadságálló kivitelűek, ezért sport és szabadidős tevékenységekhez ajánlja a gyártó. A beépített mikrofon CVC 6.0-ás zajcsökkentővel rendelkezik, így a telefonhívásokat is nyugodtan intézhetjük […]

Friss, ropogós