Felhősödnek az éttermek

rántotthús, MagyarországMagyarországon a régió más országaihoz, Romániához vagy Csehországhoz hasonlóan elsősorban pizzát, hamburgert és rántott húst vásárolnak az emberek online az egyik ételrendelő oldal statisztikái szerint. A desszertek közül a tiramisu, a somlói és a palacsinta népszerű.

Az MTI-OTS közleménye szerint előnyt élveznek azok az éttermek, ahol nemcsak személyesen van lehetőség egy jót enni, hanem online is lehet rendelni egy olyan alkalmazás segítségével, amelyben szerepelnek a rendelhető fogások.

Neubauer Tamás, az online kereskedelmi és vendéglátó szoftvert fejlesztő neuwebDESK vezetőjének elmondása szerint egyre több étterem választ a fentihez hasonló felhőalkalmazást telepíthető szoftverek helyett.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Budaörs pénztárgép-összeszerelő nagyhatalommá válhat

ked máj 6 , 2014
Az LA Pénztárgép Kft. Budaörsön felavatott egy ezer négyzetméteres új gyárcsarnokban megkezdődött a magyar CashCube család on-line pénztárgépek összeszerelése. Az új budaörsi értékesítő központjában és a fejlesztő-gyártó Tekinvest Holding Kft. összeszerelő üzemében 2014-ben a tervek szerint 40-50 ezer darab CashCube-ot szerelnek össze, négy-öt milliárd forintos árbevételt prognosztizálva. A társaság közleménye […]

Friss, ropogós