Felhős szoftver szolgáltatókat venne az S&T Hungary

felhoFelhős szoftver szolgáltatókat venne az S&T Hungary, az organikus növekedés mellett az idén már felvásárlási célpontokat is keres a magyar it-tanácsadó vállalkozás – közölte a cég az MTI-vel. A tájékoztatás szerint olyan magyar vállalkozásokra pályázik a kft., amelyek a felhő biznisz szoftverszolgáltatási (SaaS) területén működnek. Ezért a szoftverrel, mint szolgáltatással foglalkozó belföldi cégeket térképezi fel az S&T Consulting Hungary Rendszerintegrációs & Technológiaátadási Kft. “A cél, hogy megtaláljuk az ehhez megfelelő know-how-val is rendelkező vállalkozásokat, amelyeknek megfelelő vételi ajánlatot tudunk tenni. Potenciális felvásárlási célpontként akár 10-20 fős cégek is szóba jöhetnek, a lényeg, hogy meglegyen a kellő szolgáltatói kompetencia ” — idézi a közlemény Szabó Pétert, az S&T Hungary ügyvezető igazgatóját.

A múlt évben az S&T Hungarynél az üzleti mutatók a tulajdonosi elvárásokat felülmúlóan alakultak. A 7,5 milliárd forintos árbevétel szinten tartása mellett jelentősen javult a jövedelmezőség, amely leányvállalati szinten elérte a 30 százalékot. Az idei terv 32 százalék. Az 1993-ban alapított és 2003 óta tőzsdén jegyzett, ausztriai székhelyű S&T Csoport 2014. éves forgalma 385 millió euró volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jobb az Inmediónál és Relay-nél fizetni, mint a Telenornál

hét ápr 11 , 2016
Ügyfelei (és persze saját) érdekében és visszajelzéseik alapján a Telenor folyamatosan fejleszti ügyfélszolgálati tevékenységét, így bővíti a számlabefizetés lehetőségeit is. Március folyamán a társaság 11 üzletében azokat az ügyfeleket, akik számlabefizetés céljából keresték fel a kirendeltséget, egy-egy közeli Inmedio vagy Relay hírlapárusító pontra irányították. A tesztidőszak alatt ezekben az üzletekben […]
Sárga csekk befizetés mobillal

Friss, ropogós