Felháborító amit a közösségi oldalak művelnek… nem engednek veszélyes baromságokat megosztani

Jair BolsonaroA Facebook és a YouTube is eltávolította a brazil elnök videóit. Jair Bolsonarót azért tiltották le, mert a videókban azt állította, hogy a koronavírus elleni oltás AIDS-et okoz. Bolsonarónak ez már a sokadik ökörsége a koronavírus-járvány elbagatelizálásával kapcsolatban. Először az egész járványt vonta kétségbe, aztán úgy gondolta, jobb ha terjed a fertőzés, és inkább az emberek haljanak meg, mint a gazdaság álljon le. Most pedig az oltásoknak esett neki. A Facebook és a YouTube szerint az elnök videói megsértették az irányelveiket, amik nem engedik meg azokat az állításokat, amik arról szólnak, hogy a koronavírus elleni oltások megölik vagy súlyosan károsítják az embereket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Gloster megvette a Minerót

pén okt 29 , 2021
A Gloster Infokommunikációs Nyrt. (Gloster) és a Minero IT Hungary Kft. (Minero) szerződést kötött a Minero többségi tulajdonrészének adásvételéről. A Gloster október közepén szerződést kötött a Minero többségi tulajdonrészének adásvételéről. A német autóiparba több mint tíz éve sikeresen beszállító Minero a zárást követően a Gloster és a müncheni székhelyű multinacionális […]
A fotón jobbról balra: Pintér Attila (Dr. Pintér Attila ügyvédi iroda), Tóth Attila (Minero ), Sárközi Zoltán (Minero ), Szekeres Viktor (Gloster), Murvai Attila (Minero), Kovács Ákos (Absolvo Consulting Kft.)

Friss, ropogós